Basgitaarlessen - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie

Ga naar de inhoud
Basgitaarlessen
Als bassist heb je binnen de band een belangrijke taak. Je bent samen met de drummer hoofdverantwoordelijke voor een strak tempo en metrum. De rest van de band moet letterlijk op jou kunnen bouwen. Vanuit dat strakke fundament mag je de baslijnen laten lopen en er eventueel een flinke dosis Swing, Funk, Soul of Blues aan toevoegen.

Mochten je armen (nog) niet lang genoeg zijn om de volledige hals te bespelen, dan zijn er basgitaren te verkrijgen met een kortere mensuur (= lengte van de bovenste snaar van topkam tot zadel) en daarmee een kortere hals.

Muziekkeuze en methode zijn volledig vrij.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.

"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is de HaFaBra muziektheorie/notenschrift/gehoortraining voor jou van belang!"

De muziekflat biedt HaFaBra Algemene Muziek Theorie, waarbij je binnen een jaar een landelijk examen kunt doen. Totaal zijn er 4 diploma's (A,B,C,D) te behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande praktijkexamens geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.
basgitaar lemmer, muziekflat, pianolessen lemmer, gitaarlessen lemmer, keyboardles lemmer, popschool lemmer, gitaarschool lemmer, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., simon buurstra, gitaarles lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, zangles lemmer,
Een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) is ook mogelijk of wat dacht je van: leermethodes van Alfred, Schott-Heumann, Hal Leonard, Trinity College London (Rock & Pop), ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music) of voor de jongste jeugd de Algemene Muzikale Vorming (AMV) ?
zanglessen lemmer, friesland, muziekschool lemmer, pianoschool lemmer, zanglessen lemmer, muzieklessen lemmer, muziekdocent lemmer, muziekleraar lemmer, muziekonderwijs lemmer, basgitaar lemmer, zangles lemmer
"Advies is om tussendoor ook gewoon weer eigen keuze muziek te maken en te werken aan de technieken van het instrument."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een week geen les is een week niet betalen.

Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen. (Mits er op tijd wordt afgebeld).
De Muziekflat Lemmer
< >
Lijnbaan 14 - 1
8531JR Lemmer
          Tel.: 06-222.35.446
Terug naar de inhoud