De school - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie

Ga naar de inhoud
De School
De muziekflat is een persoonlijk begeleider in gitaar, piano, muziektheorie en meer. Voor iedereen vanaf 6 jaar (soms jonger), beginner, gevorderd, individueel of samen. Je muziekkeuze, de leermethode en het doel zijn hierbij volledig vrij. Wil je gewoon leuk muziek maken?... Of toch dat conservatorium?

Muziekkeuze en methode zijn volledig vrij.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Piano-Tabs

Door de jaren heen ontwikkelde de Muziekflat 'piano-tabs'. Deze zijn eenvoudig af te lezen waardoor ieder gewenst liedje per direct gespeelt kan worden. Bij het traditionele notenschrift is dat een veel langere weg. Eigenlijk zijn de piano-tabs overgenomen vanuit de gitaar-wereld waar tabs altijd al heel gebruikelijk zijn.

Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.

"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is de HaFaBra muziektheorie/notenschrift/gehoortraining voor jou van belang!"

De muziekflat biedt HaFaBra Algemene Muziek Theorie, waarbij je binnen een jaar een landelijk examen kunt doen. Totaal zijn er 4 diploma's (A,B,C,D) te behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande praktijkexamens geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.

Een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) is ook mogelijk of wat dacht je van: leermethodes van Alfred, Schott-Heumann, Hal Leonard, Trinity College London (Rock & Pop), ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music) of voor de jongste jeugd de Algemene Muzikale Vorming (AMV) ?

"Advies is om tussendoor ook gewoon weer eigen keuze muziek te maken en te werken aan de technieken van het instrument."
Muziekflat, simon buurstra, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, gitaarlessen lemmer, zangles lemmer, gitaarles lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, friesland, muziekonderwijs lemmer, gitaarschool lemmer, muziekschool lemmer, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., opnamestudio lemmer, pianoschool lemmer, keyboardles lemmer, keyboardlessen lemmer, popschool lemmer.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zanglessen lemmer, algemene muziektheorie, muziekexamen, muziekdocent lemmer, muziekleraar lemmer, creil, rutten, scherpenzeel, basgitaar lemmer, munnikenburen, wolvega, emmeloord, sloten, wijckel, balk, nijemirdum, oudemirdum, echtenerbrug, echten, oosterzee, bantega, sondel, heerenveen, sneek, sint nicolaasga, woudsend, koudum, joure, kuinre, marknesse, ens, luttelgeest.
Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij.

Bestaat er twijfel over de aanschaf van een instrument?

1. De muziekflat geeft advies.
2. Het is mogelijk om voor 2,50 tot 3.75 euro per week eerst eens een gitaar of keyboard te huren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een week geen les is een week niet betalen.

Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen. (Mits er op tijd wordt afgebeld).
Welkom op de Muziekflat!
De Muziekflat Lemmer
<  >
Lijnbaan 14 - 1
8531JR Lemmer
Tel.: 06-222.35.446
Email: info@muziekflat.nl
Terug naar de inhoud